Alla inlägg under december 2012

Av Mirka Ruuska - 5 december 2012 16:28

Imorse kom mormor och morfar och hämtade mig, jag hade tid på vårdcentralen för att ta den sista sprutan av livmoderhalcanservaccinet, så nu ska jag vara fullt vaccinerad. Jag har haft ont i armen hela dagen och har knappt kunna lyfta den, haha. Men det börjar släppa nu så det känns skönt. 


När jag var klar på vårdcentralen så åkte vi till Härnösand eftersom det inte blev av igår. Vi var in på en massa affärer och handlade lite. Det bjöds även på jullunch på Coop så vi tog oss en lunch där, årets första julmat, mums. Det var otroligt gott och nu ängtar jag ännu mer till jul och till julmaten, haha. Vi kom hem bara för ett tag sedan så vi har varit borta hela dagen, vilket har varit otroligt skönt eftersom jag slapp sitta hemma. 


Just nu sitter jag i soffan och fryser som ett tok, burr... jag har aldrig gillat vinter och jag kommer förmodligen aldrig gilla den heller. Sommar året om skulle jag vilja ha. Det är okej med lite snö över jul och nyår men inget mer. Jonte kommer hem snart så jag ska ta tag i middagen, det blir lax och potatis idag, yummi. 


Puss & Kram

Av Mirka Ruuska - 4 december 2012 20:11

Portkod 1321 var rätt så bra. En typisk Mirka-serie som jag skulle kunna följa hur länge som helst. Efter jag hade kollat klart på det så gick jag och la mig tills Jonte kom hem och sen gjorde jag i ordning middag, chorizo i creme bonjour(som nu bytt namn) med smak av vitlök och örter tillsammans med pasta, så otroligt gott, nam nam! Efter middagen så har jag inte gjort så mycket, mestadels suttit framför tv:n typ.

 

Nu sitter jag med Jonte och spelar Angry birds, uuh, vad han har fått mig till! Haha, det är gammalt, men så himla kul, haha. Och mer än så här händer det inte ikväll. Jonte håller på att poppa popcorn nu så det blir väl bara att sitta framför fotbollen och ta det lugnt hela kvällen innan vi går och lägger oss. 

 

God natt och sov gott!
Puss & Kram

Av Mirka Ruuska - 4 december 2012 12:56

Mormor och morfar kom och hämtade mig och vi for väg, men kom inte långt förrän vi var tvungen att vända om på grund av vädret. Man såg absolut ingenting så det kändes inte värt att åka ner, dessutom i snigelfart. Det kändes för riskabelt. Så vi vände och åkte hem till mormor och morfar istället där jag har varit fram till nu. Jag åt lite och tog det lugnt mest bara, jag var så himla trött. Morfar försökte sig på att få bild på tv:na, när han väl fått till en bra bild på ena så var den andra suddig. Och när han fått till den suddiga till en bra bild så blev den andra suddig, haha. 


    

Mormor hund, ser rätt galen ut på bilderna ser jag nu, haha, men det är han verkligen inte. Dock väldigt väldigt busig för sin ålder och han tror att han är mycket mindre än vad han egentligen är och tror att han passar som knähund och ska gärna upp i mormors knä och pussas. 

 

När jag kom hem blev Lady så lycklig av att se mig och jag har bara varit borta någon timme, sötnosen min. Nu tänkte jag ta och laga någon lunch och sen vila en stund tror jag. Jag ska även börja se på Portkod 1321 och se vad det är för något. Jag har ju hört talas om det så måste ju ta reda på vad det är, haha!

 

Puss & Kram


Av Mirka Ruuska - 4 december 2012 07:44

God morgon!
Idag blir det ingen förmiddagstv-tittande för min del, jag tänkte följa med mormor och morfar till Härnösand för att handla lite. Skönt att komma iväg ett tag så jag inte behöver sitta hemma hela dagen. När jag kommer hem måste jag ringa några samtal till sjukhuset, om jag nu får tag på dem. Det är ju omöjligt.. Mer än så vet jag inte vad som händer idag, det återstår att se.


Nu ska jag göra mig i ordning och sedan gå ut med Lady.


Puss & Kram 

Av Mirka Ruuska - 3 december 2012 22:42

Jag vet vad jag vill, jag vill upp till himlen en gång till. I en rosa helikopter ska jag flyga hem till dig... Åh nej, jag skojade bara. Jag fick melodin och låten i huvudet när jag skrev rubriken..


Men som rubriken lyder, jag vet vad jag vill, så har jag nu insett vad jag vill göra med mitt liv. Och jag ser fram emot resan och målet då jag nått dit. Jag ser fram emot alla med- och motgångar, för jag kommer få en erfarenhet och ny kunskap av varje sak som sker. Och jag kommer växa som människa, precis vad jag vill. Jag är inte där än, långt ifrån, men jag har börjat lite smått och jag kommer njuta av vartenda litet steg jag tar. Det är sjukt att man kan längta efter något så mycket som man aldrig har haft, det är sjukt. Men jag längtar, så otroligt mycket! Om dagarna sitter jag och drömmer mig bort till livet som jag vill leva och jag vet att om jag bara kämpar, vilket jag kommer göra, så kommer jag en vacker dag att få det liv som jag drömmer om!


Så det jag ska göra nu är att vila och samla all den kraft jag kan tills jag är helt friskförklarad och kan börja leva mitt liv igen, med ny energi. Och det känns så otroligt bra att jag inte behöver göra det ensam. Jag har min underbara pojkvän, min familj och mina vänner, som alltid kommer att ställa upp för mig, älskade människor!


Jonte har redan gått och lagt sig så jag ska ta och krypa ner hos honom nu, pussa lite extra på honom och tala om hur värdefull han är för mig, hur mycket han betyder!


God natt och sov gott!
Puss & Kram

Av Mirka Ruuska - 3 december 2012 20:48

Till middag blev det hemmagjord hamburgertallrik, hamburgare är inte riktigt min grej, men det var helt okej ändå. Efter middagen kollade jag på Glamour(hihi ja, tantvarning) och så kollade vi på julkalendern. Sen tog Jonte fram sina fiskegrejer och började dona med det och Lady kom fram och talade om att hon ville ut för kvällskissen, hihi. Och fy tusan

vad kallt det var ute, det var så kallt så tårarna rann och frös, burr... jag ser inte alls fram emot det långa vintern, fy! 


   


När jag kom in så gjorde Jonte i ordning lite fika och sen hoppade vi in i duschen så nu är man nyduschad och fräsch, skönt! Nu sitter vi och kollar på SOS Uppdraget, ett underbart men samtidigt ett så otroligt hemskt program! Det går rakt in i hjärtat när man kollar på det, jag mår fruktansvärt dåligt över hur orättvis världen kan vara och det är så orättvist att alla barn inte får ett bra och hälsosamt liv. Det är så orättvist att alla barn inte får rent vatten, mat på bordet varje dag, någon utbildning, ingen läkarvård. Det är så orättvist att många barn måste sälja sig själv för att klara dagen, för att försörja sin familj, de är ju endast små barn.. Små barn som borde få växa upp som barn och skapa goda minnen. Det är så orättvist att jag inte kan hjälpa alla barn i världen, jag vill bara att alla ska få ha det lika bra och få samma förutsättningar! Åh, fy så världen är orättvis.. Därför går det rakt in i hjärtat, jag blir så glad att se att det finns såna här barnbyar och att i alla fall några barn får en andra chans! Jag blir så rörd över ambassadörernas berättelser och över det de får vara med om. Och att de får hjälpa barnbyn med att bygga ett aktivitetshus, åh, vad jag också hade velat vara där! Det är så fint det som de gör, så otroligt fint!


Puss & Kram

Av Mirka Ruuska - 3 december 2012 16:20

Jag var nere på affäre tidigare och handlade lite och så fick jag syn på två tomtar som var så otroligt söta som jag var tvungen att köpa, så dem fick bosätta sig i mitt hem på hyllan. Hihi!


Nu är i alla fall hela lägenheten städad och fin och nu har jag fått upp allt för julen, tror jag, hihi. Jag har aldrig trott på reklamen för Cillit Bang men till min förvåning så var den otroligt bra och den tar verkligen bort fläckar som "vanligt" medel inte gör. Jag blev himla imponerad och kommer absolut fortsätta att använda den under mina städdagar.

 

Jonte slutar snart så jag ska ta och göra i ordning middagen nu!


Puss & Kram

Av Mirka Ruuska - 3 december 2012 09:35

God morgon! 

I natt har jag sovit riktigt skönt och vaknade upp rätt så pigg, så det känns bra. Jag sitter framför tv:n nu och tänkte göra i ordning lite frukorst till min hungriga mage. Nu när jag har legat dålig ett tag så har infört en tv-rutin såhär under förmiddagen, haha. Först Real housewives of Beverly Hills följt av Våra bästa år, Sjunde himlen och Kourtney och Khloé i Miami. Sen blir det lunch och sen försöker jag hitta på något att göra. Och idag står det städa på schemat, jag hade vilja tvättat också men då fanns det inga tider för idag, så jag får nöja mig med att bara städa, hehe. 


Jag gillar inte riktigt veckodagarna nu när jag inte jobbar för jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på om dagarna och jag håller på att bli tokig på att sitta hemma. Skynda, skynda, skynda utredning så jag får börja jobba igen. Men jag måste väl vila ut så jag blir riktigt frisk innan jag får börja jobba igen, till dess är det bara att gilla läget! 


Nu skriker min mage efter något att äta så jag ska väl ta och göra i ordning frukost nu! 


Puss & Kram

Presentation


Jag är en glad tjej på 19 somrar som lever tillsammans med min underbara sambo och hund. I min blogg kommer du få läsa om mitt liv, min vardag och allt annat mellan himmel och jord - i mina ord.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards